Follow Me On Instagram

Januar Favoritter

Januar favoritter - blogDSC_0014

Jeg tænker, at jeg vil begynde at lave månedens favoritter her på bloggen, da jeg selv synes det er spændende, også får man lige lidt inspiration til næste måneds køb. På billedet ser i min sorte trøje fra Pimkie, som jeg købte i efteråret, og jeg har gået med den lige siden. Den er varm, og så passer den bare til alt tøj. Den “kasse” som i kan se nedenunder, er en boks med 100 postkorts fra Vogue, det er 100 forsider helt tilbage fra 1890 og indtil nu. Jeg elsker virkelig at sidde og kigge på dem, og så inspirerer de mig rigtig meget. Håndcremen er fra Elizabeth Arden og super lækker. Jeg fik den fra min mors gemmer, og jeg bruger den (næsten) hver aften, da den gør mine hænder blødere. Den er rigtig god her til vinter hvor det er rigtig koldt! Uret fik jeg i julegave og er fra Casio. Jeg elsker det, og har det på hele tiden. Jeg kan rigtig godt lide at det er digital, for så kan jeg bedre klokken (haha). ELLE style bible handler om Spring summer trendsene denne gang, og jeg elsker bare i det hele taget ELLE’s style bible, da de giver mig masser af inspiration til, havd jeg skal købe, og hvad jeg skal kigge efter. Der står b.la. at vi går tilbage til 90’erne til foråret, men det vil jeg helt sikkert lave et indlæg om senere.

Jeg vil lige hurtigt fortælle, at jeg har rigtig travlt lige nu, da vi har millioner af afleveringer for, jeg har meget musical (info kommer muligvis senere) og så er jeg vel også bare ret så doven…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Follow Me On Instagram